lørdag den 14. januar 2012

Hvidkål med kød

Denne ret smager utroligt godt og man behøver ikke at servere noget til

Hvidkål med kød (4 personer)

300 gram fedtfattig hk.oksekød (alternativt hk. kylling)
300 gram løg, pillet vægt
150 gram gulerødder
500 gram hvidkål
1,5 spsk karry (eller efter smag, hvis retten ønskes mindre stærk)
1 ds. hakkede tomater
3. dl vand
2 dl. ris
salt og peber

Løg og gulerødder skæres i skiver, hvidkålen i fine strimler.
Løgene svitses på panden (evt. i en smule olie).
Karry tilsættes og brunes med. Kødet brunes. Hvidkål tilsættes og brunes lidt efter lidt. Gulerødder tilsættes og brunes med. 1 dåse tomater hakkes fint og koger med. Tilsæt evt. lidt vand.

Retten koger til kålen er mør. ca 45 - 60 min. (Kan godt spises før, men så er hvidkålen ikke så blød)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar